Te simti obosit mereu ?

Te simti obosit mereu ?
Afla de ce esti obosit...

Slabeste rapid! Dieta slabit si sfaturi pentru scadere in greutate

Fa miscare si ai rabdare!
Diete slabire rapid
Slabeste rapid! Dieta slsbit si sfaturi pentru scadere in greutate

Te-ai saturat de kg in plus? Ai nimerit unde trebuie aici vei descoperii:
Alimente care contribuie la eliminarea kg in plus
Sfaturi nutritionale




Cum sa combini alimemtele ca sa nu creezi o bomba calorica
Sfat!!! Nimic nu functioneaza fara munca si perseverenta! Dietele miracol nu functioneaza iar daca functioneaza iti afecteaza sanatatea ! 

Dieta de vacanţă te ajută să slăbeşti rapid. Vezi cum să scapi de 7 kilograme în numai 7 zile.
Ai planificat vacanţa punct cu punct: care este ruta, cui laşi cheile casei, la cine rămâne căţelul, ce conţine bagajul tău, al lui, al copiilor.  Ai uitat ceva? Oooof, da! Cele câteva kilograme de care voiai să scapi… de pe coapse, de pe abdomen şi din alte “zone strategice”. Dacă mai ai o săptămână la dispoziţie, se rezolvă şi asta! Vezi cum poţi să slăbeşti rapid cu dieta vacanţă înainte de a ajunge în locurile mult visate.
Poţi pleca liniştită în vacanţă, fără povara kilogramelor în plus, dacă începi chiar de mâine o dietă rapidă, de numai 7 zile. Ştiu cum sună: ca în reclamele acelea “ştiinţifico-fantastice”, care îţi promit că vei slăbi hocus-pocus. Şi te “convinge” trăgând de elasticul din talie al unor pantaloni maaari: “Uite, acum port haine mai mici cu 15 numere!”. Ei, bine, dieta noastră nu are nimic “supranatural” şi nu-ţi promite să facă minuni.
Dieta de vacanță se bazează pe principiile alimentaţiei disociate: în fiecare zi mănânci un singur tip de alimente. Fără restricţii cantitative (ca să nu te înfometezi şi să nu-ţi dai metabolismul peste cap) şi fără să-ţi privezi organismul de nutrienţi esenţiali pentru bunăstarea lui. Timp de 7 zile. Atât! Până când îţi atingi scopul.

Meniul care te ajută să slăbești eficient cu dieta de vacanță

Micul dejun în dieta de vacanţă

…este acelaşi în fiecare zi: o jumătate de pomelo, o felie de pâine integrală şi o ceaşcă de ceai. Pomelo este un fruct exotic, plin de calităţi: stimulează digestia, este bogat în fier, magneziu şi calciu. Şi are doar 42 de calorii/100 g.

Prânzul şi cina în dieta de vacanţă

Ziua 1: LEGUME
Mănânci numai legume crude, sub formă de salate. Este indicat să consumi şi legume cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, cicoarea de grădină sau măcrişul – toate aceste plante au un  conţinutul bogat în magneziu, vitamina C şi betacaroten, care asigură bronzul superb pe care ţi-l doreşti în fiecare vară.
Ziua 2: FRUCTE
Consumă numai fructe, cu excepţia bananelor şi a strugurilor – fructe prea bogate în calorii (83 kcal, respectiv 73 kcal/100 g). Cele mai indicate sunt curmalele şi portocalele. Curmalele au doar 30 kcal/100 g, previn îmbătrânirea şi ajută organismul să se păzească de afecţiunile canceroase. Iar portocalele sunt indicate pentru efectul lor digestiv, diuretic şi laxativ.
Ziua 3: LACTATE
La mijlocul săptămânii poţi “da iama” în lactate. De orice fel, doar cu o condiţie: să fie degresate. Uită, însă, de frişcă şi frappeuri! Un ice coffee savurat în timpul zilei poate da peste cap strădania ta din zilele anterioare!
Ziua 4: FRUCTE ŞI LEGUME7
De data aceasta, însă, le poţi asocia. Nu uita că legumele trebuie să fie crude, iar bananele şi strugurii sunt de evitat.
Ziua 5: CARNE ROŞIE
În sfârşit, ai voie să mănânci carne! Mai exact, carne roşie. Pe săturate. Doar să nu depăşeşti 600 g pe zi (ceea ce, oricum, ar fi cam greu, nu crezi?). Carnea de vită, de porc sau de miel îţi va furniza cantitatea de fier necesară pentru buna funcţionare a organismului.
Ziua 6: CARNE ALBĂ
Tot carne. Dar de pui ori curcan. Sau peşte. Musai preparate la cuptor sau fierte. Nimic prăjit! Carnea albă este bogată în vitamina B2 şi B12, fier, magneziu, proteine şi zinc. “Raţia” este, şi de această dată, foarte generoasă: 700 g/zi. Încearcă să eviţi conservele de ton sau hering în ulei. Te poţi delecta, de asemenea, cu fructe de mare sau icre.
Ziua 7: DE TOATE
Acum poţi mânca tot ce pofteşti, însă cuvântul de bază este disciplina. Fereşte-te de orice exces – mănâncă puţin şi des, fără să sari peste mesele principale.

Trucuri ca să slăbeşti rapid cu dieta de vacanţă

  • Bea cel puţin 2 litri de apă pe zi, pentru a accelera arderea grăsimilor şi a-ţi hidrata corect organismul.
  • Evită zahărul pe perioada dietei, deoarece   favorizează asimilarea grăsimilor. Foloseşte îndulcitori artificiali pentru ceai sau cafea. Deşi…
  • Ca să te bucuri de savoarea lor, ceaiurile şi infuziile din plante medicinale se beau neîndulcite.
  • Singurele condimente care îţi sunt permise, pe durata dietei, sunt sarea (cât mai puţină), lămâia şi piperul.




DIETA ANULUI: slabesti pana la 15 kg in 2 saptamani

Principiile dietei Dr. Oz

Acest regim alimentar de scurta durata se bazeaza in principal pe eliminarea din dieta zilnica a acelor alimente care contin carbohidrati nocivi. Ca si puncte forte, dieta Dr. Oz nu te obliga sa iei masa la ore fixe, sa ai mese exacte, ci iti poti alege din alimentele recomandate in meniul zilnic, fara a face din aceasta dieta un motiv de stres.



Ce trebuie sa elimini din dieta zilnica:
  • Tot ce contine faina de grau: paine, biscuiti, covrigei, foietaj, prajituri etc.;
  • Tot ce contine zahar: sucuri, alcool (aproape toate bauturile alcoolice contin zahar), dulciuri de orice fel, sosuri din comert – cititi eticheta produselor. Zaharul trebuie eliminat din alimentatie, acesta creeaza o puternica dependenta la nivelul creierului, asemenea cocainei. Trebuie sa stiti totusi ca renuntarea la zahar poate da sevraj, manifestat prin pofta de mancare, oboseala intensa, durere de cap, tremuraturi si stare de lesin.
  • Cafeaua si produse care contin cafea sau cacao;
  • Lactatele – ai voie doar iaurt grecesc;
NU ai voie sa consumi niciun aliment intre orele 20:00-08:00. In acest interval poti bea doar apa

4. Celebra dieta cu limonada– slabesti 9 kg in 10 zile

Cura cu limonada a fost creata de Stanley Burroughs cu 50 de ani in urma reprezentand la momentul respectiv o cura rapida de detoxifiere intensa a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras si nesanatos si pentru cei care nu urmau niciun program sportiv, avand o viata sedentara. Dupa ce mai multe persoane au urmat aceasta cura s-au observat si alte efecte, precum ameliorarea depresiei, energizarea, scaderea usoara in greutate, ameliorarea durerilor cronice, un aspect mai tanar al pielii, presuspunandu-se deasemenea ca aceasta 

1 Kg pe zi - cea mai nebuna dieta!

Silueta balerinelor este permanent invidiata, multe dintre noi intrebandu-ne cum de reusesc sa aiba o talie atat de subtire, picioare perfecte fara urma de celulita si brate atat de delicate.
Ei bine balerinele prezinta o dita stricta, dar si un program de masa pe care il urmeaza intocmai. De asemenea efortul fizic din fiecare zi le ajuta sa prezinte o musculatura atat de definita si sa “topeasca” celulita, pielea avand aspect ferm si tanar.
Va propunem sa descoperiti doua dintre regimurille alimentare la care apeleaza balerinele. Aceste diete nu trebuie urmate pe o perioada mai lunga de 2 saptamani si este indicat sa gasiti timp si pentru miscare pe tot parcursul dietei. Hidratarea este foarte importanta, asadar este posibil ca cel putin in primele zile sa consumati chiar mai mult de 2 litri de apa pe zi.




1. Dieta BALERINA – slabesti 1 kg/zi

Cateva reguli importante:
  • Va recomandam sa consumati apa plata cu lamaie, lamaia va ajuta in procesul de detoxifiere care este intens in aceasta cura;
  • Mancati la ore fixe! Alegeti orele de masa astfel incat sa le puteti urma.
  • Fiind o dieta restrictiva, este posibil sa aveti variatii ale glicemiei. Daca simtiti ameteala, transpiratii reci, stare de lesin – consumati 1-2 cuburi de zahar brun cu o jumatate de litru de apa. Este indicat sa aveti la indemana cuburi de zahar brun


Dieta de slabit Fulger – cea mai rapida

Dieta de slabit fulger iti va da o senzatie precoce de satietate, astfel incat vei ajunge sa nu-ti mai doresti tu alte suplimente decat cele permise.
Mic dejun
– o cana cu lapte si fulgi de cereale (nu musli) sau
– doua felii de paine prajita cu unt;
– apa plata sau ceai.
Gustarea de dimineata
– o banana sau
– o cescuta de orez cu lapte sau
– un sandvis cu branza si unt.
Pranzul



– o jumatate de conserva de ton, un cartof fiert, pasat, cu lapte sau
– 100 gr. macrou sau cod fiert, un cartof si o lingurita de maioneza sau
– doi cartofi copti, cu branza de vaci.
Gustarea de dupa-amiaza
– un iaurt mic (nu cu fructe) sau
– doua felii de paine prajita, cu o lingurita de dulceata;
– o cescuta de orez cu lapte.
Cina (nu dupa ora 19:00)
– peste (macrou, cod) fiert sau la gratar, doi cartofi fierti sau
– un piept de pui la gratar, doi morcovi fierti sau 100 gr. mazare.
Gustarea de seara
– o cescuta de orez cu lapte sau
– spuma de fructe dintr-o banana, visine, capsuni sau
– o cana cu lapte.
Cateva sfaturi care vor echivala cu cate 1 kilogram in minus pe saptamana:
– goleste frigiderul de tot ceea ce te-ar putea tenta;
– nu spune ca tii regim decat persoanelor care stii ca te-ar putea sprijini in incercarea ta;
– inainte de a merge la cumparaturi fa o lista cu cele necesare, altfel vei fi tentata sa cumperi tot ce intalnesti in cale;
– nu consuma in aceste 5 zile alte fructe decat cele prescrise (banana, visine, capsuni);
– incearca sa nu depasesti 75 grame unt in acest timp;
– nu sari niciodata peste micul dejun;
– bea cat mai multa apa.

 legume care te ajută să slăbești


Ardeiul gras

Ardeiul gras, roșu, galben sau verde, este hrănitor, gustos și sărac în calorii. Tocmai de aceea ar trebui să îl consumi în mod regulat fie proaspăt, în salate, fie copt.

Avocado

Avocado este una din cele mai bune surse de grăsimi sănătoase. Conţine acid oleic, care ajută la reducerea nivelului de colesterol şi favorizează absorbţia subtanţelor nutritive din alimente, ajutându-te să slăbești.

Broccoli

Broccoli nu numai că este una dintre cele mai sănătoase legume, conținând vitamina C, beta-caroten, seleniu și alte minerale, dar este și un bun aliat în cura de slăbire. Această legumă este săracă în calorii și își oferă rapid senzația de sațietate.

Castravetele

Este una dintre legumele care te ajută să slăbești pentru ă are un conținut ridicat de apă. Are cam 10 calorii la 100 de grame. În plus, consumând castraveți, beneficiezi de vitaminele B, C și E, dar și de potasiu și sodiu.

Ghimbirul

Ghimbirul este apreciat încă de acum dou milenii pentru beneficiile sale importante pentru sănătate, în special în menţinerea funcţionalităţii digestive. Este revigorant, vasodilatator, reglează echilibrul intern al organismului și accelerează digestia.
Lămâia
Are puţine calorii şi este deja intens folosită în multe cure de slăbire. Are şi capacitatea de a detoxifia ficatul, şi deşi este acidă, odată ingerată devine alcalină. Lămâia ajută organismul doar dacă nu o mănânci cu multe lingurițe de zahăr.

Morcovul

Consumul de morcov are o mare influență în prevenirea bolilor cardiovasculare, cataractei, cancerului și aterosclerozei. De asemenea, conține iod și fibre, care contribuie la reducerea stratului adipos, fapt ce are drept consecință scăderea în greutate.

Ridichiile

Și ridichiile se numără printre legumele care te ajută să slăbești. Sunt o sursă bogată de calciu, magneziu și vitamina C și au foarte puține calorii, motiv pentru care te poți bucura de ele fără restricții.

Varza

Nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic nici această legumă dacă vrei să slăbești. Varza este mai bogată în vitamina C decât portocalele, are puţine calorii şi multe substanţe cu efect antioxidant, conţine magneziu, potasiu, calciu.




Cum combini alimentele sa nu te ingrasi?
1.    Mananca grasimi si proteine la mese separate. Unele alimente, in special nucile, contin peste 50% grasime ai necesita ore intregi pentru a fi digerate.
2.    Laptele trebuie consumat separat, pentru ca are nevoie de un mediu special pentru a putea fi digerat.
3.    Pepenii nu se combina cu niciun alt produs alimentar. Este un produs foarte acid, care fermenteaza in stomac si incetineste digestia altor produse.
4.    Fructele dulci (mere, banane, struguri, pere) nu se combina cu niciun fel de alt aliment si nici chiar intre ele. In schimb fructele acide (citricele, kiwi) se pot manca la aceeasi masa.
5.    Nu combina proteine cu carbohidrati bogati in amidon. Aceste alimente tulbura digestia.
6.    Proteinele nu trebuie sa fie gatite cu prea multa grasime.
7.    Sari peste desert. Mancat la finalul mesei, desertul cade greu la stomac si fementeaza, incetinind digestia alimentelor pe care le-ati consumat inainte.
8.    Proteinele (carnea rosie, puiul, nucile, produsele lactate, ouale) se armonizeaza cu legumele. Preferabil este ca la o masa sa alegi o singura sursa de proteine (adica nu si carne si ou).
9.    Feculentele (paine, orez, paste fainoase, cartofi, leguminoase) se asociaza bine cu legumele.
10.   Nu combina acizi ca citricele sau otetul cu amidon (paine, cereale, cartofi, paste, ore) la aceeasi masa.
11.   Nucile si alunele nu se combina cu niciun alt aliment.
In concluzie, desi ne place sa mancam carne cu cartofi sau orez, acest lucru trebuie evitat. Carnea poate fi asociata corect cu legume verzi, la fel ca branza sau ouale. Pentru o digestie buna carfofii, orezul, pastele se combina si ele tot cu legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INFECTIA TRACTULUI URINAR ( ITU )

INFECTIA TRACTULUI URINAR ( ITU )